JONG DIGIDAK

Jong digidak is een gesubsidieerd project, door Digital Belgium Skills Fund. Het richt zich op talent- en vaardigheidsontwikkeling bij  kinderen en jongvolwassenen. De nadruk ligt op hedendaagse technologie en hoe hier wijs mee om te gaan. Jong Digidak beschikt over diverse workshops van het aanleren van digitale vaardigheden tot mediawijsheid. Hierbij komen we graag bij uw school of organisatie langs. Het benodigde materiaal wordt door ons voorzien en het studiemateriaal wordt achteraf bezorgd aan de school. Zo kunnen uw medewerkers er nadien zelf mee aan de slag in andere groepen. 

We nemen de jongeren mee in een ontdekkingstocht waarbij ze digitale vaardigheden, mediawijsheid en een aanzet tot programmeren leren. Doch is iedereen uniek, alsook ons aanbod. Door middel van een vragenlijst krijgen we inzicht in de kwaliteiten en werkpunten van de jongeren, waarna we de inhoud en het tempo van onze workshops aanpassen. We houden de focus sterk gericht op het medialandschap, waardoor we inspelen op hedendaagse gebeurtenissen en trends. Ons aanbod is laagdrempelig en speels, maar zeer versterkend.  

Ook als team kan Jong Digidak u versterken in diverse thema’s. Wij bieden vormingen aan voor begeleiders van jongeren. Naast ons vast vormingsaanbod, werken wij eveneens een aanbod aan op maat van uw school of organisatie.   

Buiten het ontdekken en ontwikkelen van talenten, willen we ook mensen verbinden en versterken. Daarom zijn we actief in verschillende jongerenwerkingen, waar we ontspannende activiteiten aanbieden met een digitale toets. 

Wenst u meer informatie over ons volledig aanbod?

Ons volledig aanbod
Workshop op maat